Despre

Marcelin Tudor este investitor la Bursa de Valori Bucureşti din anul 1997. A fost fondator al firmei de educaţie şi  consultanţă în domeniul investiţional  Art Invest SRL. A editat publicaţiile de analiză tehnică AT Info (Standard, Exclusive şi Professional) pentru clienţii Art Invest. Este autor a două cursuri de analiza tehnică (Curs de bază şi Curs intermediar) şi proprietar al site-ului midacapital.com.

BVB Focus
Rapoartele sale oferă o analiză completă şi practică a emitenţilor listaţi la Bursa de Valori Bucureşti, în care sunt precizate nivelurile ţintă ale preţurilor, trendul acţiunilor şi palierele care trebuie urmărite pentru identificarea semnalelor tehnice de cumpărare sau vânzare. Pentru mai multe amănunte, consultaţi pagina “BVB Focus” din secţiunea “Detalii Servicii”.

Uizen
După doi ani de dezvoltare şi testare a lansat în anul 2019 aplicaţia informatică Uizen care analizează şi clasifică emitenţii listaţi în funcţie de rezultatele financiare şi perspectivele pentru următoarele 12 luni. Performanţele algoritmilor de analiză şi evaluare se reflectă în evoluţia portofoliului virtual MidaCap, gestionat exclusiv pe baza acestui software. Pentru mai multe amănunte, consultaţi pagina “Uizen” din secţiunea “Detalii Servicii”
.