De ce să investeşti la bursă

În primul rând, pentru că e mai dezavantajos să nu o faci! Pe termen scurt, piața bursieră poate fi riscantă și volatilă, dar pe termen lung, banii plasați inteligent în acțiuni aduc mai mult profit decât orice altă investiție. Deși piețele sunt imprevizibile, beneficiile investițiilor în acțiuni rămân neschimbate. Ceea ce trebuie să se schimbe este percepția publicului asupra bursei și a riscurilor asociate. Pe lângă plasarea economiilor în depozite bancare, ia în considerare motivele pentru care acțiunile continuă să fie o investiție viabilă. Investitorii experimentați investesc în acțiuni pentru că oferă cele mai mari rentabilități potențiale, iar pe termen lung, niciun alt tip de investiție nu are tendința de a performa mai bine.

Tranzacționează cu Uizen

Cum să-ţi creşti randamentul portofoliului

Fiecare investitor  are propria sa “poveste” care explică strategia şi deciziile care stau în spatele performanţelor portofoliului său. Unii se concentrează pe companiile care distribuie dividende generoase, alţii sunt dispuşi să-şi asume un grad mai ridicat de risc şi investesc în acţiunile emitenţilor aflaţi în plină expansiune. Există mai multe astfel de categorii de investitori, dar ceea ce îi uneşte pe toţi aceştia este dorinţa de a face profit. Să decizi ce fel de investitor eşti este destul de uşor. Lucrurile se complică atunci când trebuie să-ţi dai seama ce acţiuni trebuie să vinzi sau să cumperi, când, la ce preţuri şi în ce cantitate.

Noi am creat Uizen, consilierul de portofoliu care te poate ajuta să-ţi gestionezi investiţiile rapid şi cu un minim de efort.

Avantajele contului PRO

Performanţe portofoliu  MidaCap

Ai întrebări?

Pentru o asistenţă mai rapidă verifică răspunsurile la cele mai frecvente întrebări (FAQs).

Be Clock

Serviciile Mida Capital se adresează tuturor acelora care au nevoie de o îndrumare în privința alcătuirii şi optimizării portofoliului de acțiuni, precum şi celor care nu au timpul sau răbdarea necesară să parcurgă şi să evalueze zecile de rapoarte financiare trimestriale pentru a putea lua decizii profitabile de tranzacționare. Dacă vrei să-ţi faci o idee despre informaţiile puse la dispoziţie în secţiunea “PRO”, îţi poţi deschide un cont Trial.